X
تبلیغات
رایتل

پرستاران جوان
بچه های پرستاری 91 قم 

سلام به دوستان گل....

تو این چند ماه یه سری کیک  و شیرینی درست کردم و و ازشون عکس

گرفتم سعی می کنم هر هفته یکی از این کار ها رو براتون بزارم. 

امیدوارم که خوشتون بیاد.

 

 

 

 

 

 

مواد لازم

 

خامه:150 گرم

پودر قند:100 گرم

شکلات کاکائو:به مقدار لازم

تخم مرغ:5 عدد

شکر:100 گرم

بکینگ پودر: نصف ق چ

آرد سفید:100 گرم

آب ولرم:6 ق غ

وانیل:نصف ق چ

گردو:به مقدار لازم

طرز تهیه


آرد و بکینگ پودر رو 3 بار الک کنید.

سفیده ها رو با نصف شکر اونقدر بزنید که مثل برف بشه.

زرده ها رو با مابقی شکر و آب و وانیل بزنید که مثل کرم بشه.

سفیده و زرده رو با هم مخلوط کنید و آرد و بکینگ پودر رو آروم آروم اضافه کنید.

مایه رو توی یه سینی بریزید و بزارید حدود 15 دقیقه تو فر بمونه.

وقتی خنک شد اونو روی یه پارچه تمیز و مرطوب بزارید و خامه ی آماده شده رو روی اون پهن کنید و گردوها رو بریزید و نان رو رول کنید.

روی رول کمی خامه بزنید و با کاغذ صافش کنید و روشو با شکلات رنده شده و پسته و بادوم و هرچی دوس داشتید تزیین کنید.

رول رو بزارید تو یخچال چند ساعت بمونه تا خودشو بگیره.

رول رو خارج کنید و برش بزنید.


طرز تهیه خامه

خامه رو با پودر قند و وانیل هم بزنید و بزارید فریزر تا یخ بزنه.بعد خامه رو خارج کنید و با هم زن اونقدر بزنید که به اصطلاح خودم پوک بشه و فرم بگیره.من معمولا 20 دقیقه می زنم.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

[ دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1392 ] [ 04:32 ب.ظ ] [ علی سعیدی (مدیر وب) ]
.: Weblog Themes By themzha :.

آمار سایت
تعداد بازدید ها: 78275